PDA

View Full Version : Help me to disable firewall on gamespy



Spike Minoda
03-31-2002, 12:08 AM
i just noticed, that everytime i log in, tere is a window that says something about a proxy or firewall. any one else get this?

E-Xbox
03-31-2002, 12:11 AM
i dont...
thats probably the problem!

Piccolo_DBz
03-31-2002, 02:21 AM
I also get it. I have no idea how to fix it too. :(

TheDemyelinator
03-31-2002, 02:42 AM
That is because you have some sort of firewall or proxy. I bet you have a router? It's no big deal, just gotta open some ports, but i suggest everyone go to www.XBConnect.com mirc channel...dalnet #xbc it's better than ***spy, trust me! come talk to our ops

Piccolo_DBz
03-31-2002, 04:18 PM
Yep, I got a Linksys wireless Router