PDA

View Full Version : Need Help On Halo Link Play Asap



kevgt2000
10-21-2002, 11:05 PM
ALRIGHT I HAVE A 4 PORT HUB DO I NEED TO HAVE OR CAN I JUST RUN RJ 45 CABLE FROM 1 XBOX TO THE OTHER AND PLAY HALO ON 2 TV'S I JUST CAN T GET THIS THING WORKING


NEED SOME HELP

THANKS
KEV

kevgt2000
10-21-2002, 11:15 PM
?

Variation-XBA
10-22-2002, 01:12 AM
2 Box's, 2 Tvs, 2 Halos, 2-4 controllers, 1 Cross-over cable.

You can only use the RJ45 if your going to use the hub, then you need 2 cables, with 1 crossover, it'll work just as system link.

Just make sure its crossover or it wont work system to system:)

kevgt2000
10-22-2002, 01:15 AM
LOOKS LIKE IM PICKING UP ANOTHER HALO AND LINK CABLE

xboxmaster2002
10-22-2002, 01:21 AM
how bout renting halo because it would br pointless to buy another one

Variation-XBA
10-22-2002, 04:52 AM
Grab a keyboard that doesnt have the caps key stuck too ;)