PDA

View Full Version : router help



Angell
11-09-2002, 08:05 PM
(I started another thread here to see if anyone in this fourm could help me)
Im tring to get to Xbox Live through a router and my DNS wont confirm..... any help here? also Im having trouble with my router picking up an IP address.....

l Maximus l
11-09-2002, 08:11 PM
Hmmm...I'm not sure...unless it has a built in firewall that you have to disable for some reason....not sure.

Are you sure you have it hooked up correctly?

From your Modem, you have to use a CAT 5 patch cable (not crossover) and link it into the uplink port on the router. Then, from an available port on the router, use another CAT 5 patch cable and plug it into your ethernet card on your CPU. Then, from another available port, use another CAT 5 patch cable and plug the other end into your XBox. It should work fine.

carlbme
11-09-2002, 08:19 PM
What sort of router is it?