PDA

View Full Version : xbox reset fonction ??



Shadow20002
05-24-2003, 11:43 AM
Are there a way or even a button to reset the Xbox ? :huh:

cheedoh
05-24-2003, 11:45 AM
Turn it off then back on.:cheers:

Steve1987
05-24-2003, 02:30 PM
Just open the CD tray, that will reset it.

Knight
05-24-2003, 02:33 PM
They better have a reset button on XBoxNext(aka XBox2). :cuss:

Xbox Owner
05-24-2003, 02:36 PM
Originally posted by Knight
They better have a reset button on XBoxNext(aka XBox2). :cuss:


whats the big deal? damn

Knight
05-24-2003, 02:44 PM
Originally posted by Xbox Owner



whats the big deal? damn

The big deal is that it was a big pain in the a$s that I had to hit the Open button alot when I was Gambling in Shenmue2, you don't know the number of times I had to hit open what a pain.

Shadow20002
05-24-2003, 03:05 PM
Originally posted by Knight


The big deal is that it was a big pain in the a$s that I had to hit the Open button alot when I was Gambling in Shenmue2, you don't know the number of times I had to hit open what a pain.

A 100 points for Knight, totally in the middle what i'm thinking about. Either way, Shenmue 2 is just lame, they don't have a function to go back on the main menu after you launch a new game or continue a save game. Even is not that the main point, i want a reset button.


*Psss....PS2 have this one, don't tell to loud on this thread

PapaSKooT
05-24-2003, 03:13 PM
I never thought i reset button was so important:huh: :watchout:

If its really that necessary for you, just print this out and tape it over your open button:

http://www.engravedlabel.com/reset.jpg

cheedoh
05-24-2003, 05:19 PM
Geez, you guys are just too lazy. :cool:

WynnFire
05-25-2003, 03:23 PM
In some games (Don't know about Shenmue) you can hold down the back and start button for 5 seconds and it will restart. But it only works for just a few games and I think they are from microsoft only. Oh and works on the Xbox Magazine Disks.

bretman1234
05-25-2003, 04:56 PM
well u can get it to reset if u mod, but lets stop that talk right now

Shadow20002
05-25-2003, 06:16 PM
Originally posted by bretman1234
well u can get it to reset if u mod, but lets stop that talk right now

Why do we need to stop ? Maybe we are talking right now and the next version will have this feature. :cool:

dances with broom sticks
05-25-2003, 06:36 PM
I think all systems should have the button combo to restart... i mean, its pretty crapy when u r playin a game that doesnt go back to the start menu, then u gotta get up and do it yurself.

Its not a big deal though, i would rather be able to see what games other people r playin on live while in ghost recon

No Fear 23
05-25-2003, 07:00 PM
which button do u use to restart??

it sounds like all of u r using the big one. i use the small button bc thats what i think its for eventho, that button turns off ur xbox and restarts it.

Cyclone
05-26-2003, 04:35 PM
It is possible if you have a memory card to mod a reset button into it which will cause the system to reset. Also I believe you mod it directly into the control but who wants to chop up a perfectly good control? Instead, chop up a cheap 3rd party memorycard. I dunno the link for the directions but search for it on Google and you'll find it.