PDA

View Full Version : No content on XboxAddict.com's homepage?



Evil_InsidE
07-22-2003, 09:21 AM
What is going on with the fron page of xboxaddict?

The front page and Deals of The Week page come up blank body copy. There's nothing there except for the header, banners and navigation.

These forums are working too.

RudedogX
07-22-2003, 09:22 AM
Yeah, the pages seem to screw up some times. I'm wondering the same thing, is the system running slow for the main page or something?

Casper
07-22-2003, 09:26 AM
Thread about this issue in the Bugs Forum (http://www.xboxaddict.com/forums/showthread.php?s=&threadid=38631)

I'm talking to Stephen-XBA about this right now. It's working fine for me, but some people are having issues, very odd.

He said that they just did an upgrade - see if it's better now.

RudedogX
07-22-2003, 09:31 AM
NOPE.:watchout:

edit And yes, I refreshed my cache with no luck.

CrazyCougar
07-22-2003, 11:46 AM
Same problem here. Somtimes it takes up to like 45 second to load a page. The only thing i can see it the green horizontal link bar and thats it. Hitting refresh occasionally will seem to load it a little faster but not always. This has been going on for about 2-3 weeks now I think.

Brutus
07-22-2003, 12:08 PM
I wish they would fix it because I hear that there is a whole bunch of new HALO 2 Pics and I can't see cr@p!! Being a giant lizard, you could see how this can make me angry!!!

SPIRIT OF VENGAR!!!!!!!!

-BRUTUS!

Evil_InsidE
07-22-2003, 12:09 PM
No luck.

Looks like the body copy is not rendering. Are you using some kind of database to supply the content?

Casper
07-22-2003, 12:11 PM
I think there's something going on with the php.

I'll send this link to Stephen, hopefully he'll get Gerald in on this. Sorry guys, just bear with the staff on this one though. It's odd because on 3 different PC's so far, I have yet to see this problem.

Evil_InsidE
07-22-2003, 12:17 PM
I'm using Windows XP and the following browsers:
IE 6.0.2800.1106
Mozilla 1.4
Netscape 4.75

None the browsers will work. Also netscape won't display the left coulmn, but does displays the news item about video game sales and the new at xbox addict column.

Hope this helps.

-Evil

RudedogX
07-22-2003, 12:24 PM
I just sent my source code to stephen from what I was seeing on my screen since I'm getting the same thing half the time. I'm not sure what's going on, but hopefully we'll get it fixed.

AlBoogy
07-22-2003, 12:38 PM
Maybe they are switching back to their old format *sticks finger in throat*

Frink
07-22-2003, 12:52 PM
I've had the same issue with IE on XP. I also downloaded Opera to try it out and it has yet to give me the same issue...weird.

Evil_InsidE
07-22-2003, 01:43 PM
It's working now. IE and Mozilla look fine. Netscape stills looks to be having some trouble - only one news item.

Netscape sucks @ss anyway.