PDA

View Full Version : COD2 didn't save?!



liners3
11-27-2005, 11:04 PM
I completed the Russian mission and when I clicked "next mission" it took me to the very beginning and now it looks like my entire games is lost! what the hell happened?!

killerscott
11-27-2005, 11:19 PM
ya know my girlfriend was telling me last night that she beat the whole thing and then when she went to mission select they were all locked and her game had dissapeared. shameful.

liners3
11-27-2005, 11:48 PM
yeah! wtf! I'm so pissed. I don't even wanna think about replaying the whole russian mission again. i'm too damn stubborn (says my husband). i'll give in one day i guess

Xbox Owner
11-28-2005, 12:29 AM
happened to me too. i was one mission away from beating the game though.

replayed it though.. just beat the whole game about 10 minutes ago though.

NascarZiNg
11-28-2005, 02:14 AM
So theres no save? Was thinking to buy COD2.

Xbox Owner
11-28-2005, 12:00 PM
So theres no save? Was thinking to buy COD2.


There is.. it's just a glitch. It doesn't happen to everyone.. If you want CoD2 buy it, it's a VERY awesome game. Probably one of the most intense games I've ever played.. especially the American missions.

Goku_69
11-28-2005, 12:23 PM
for sure i beat it i am curently going though it on veteran it's insaine

NascarZiNg
11-28-2005, 02:09 PM
There is.. it's just a glitch. It doesn't happen to everyone.. If you want CoD2 buy it, it's a VERY awesome game. Probably one of the most intense games I've ever played.. especially the American missions.

Ok Im gonna buy it asap. :cheers: