PDA

View Full Version : how do you hook up TWO screens???



camarokid69
12-01-2005, 05:30 PM
Can ne one help?? Got a HD flat screen and a Flat screen LCD monitor on my computer can u hook those together for the 360 to play two screens. and what cable do i need if so. Thanks oh yeah wanna know some bohemoth times pgr3: 8:36:00 with an Enzo...
E :cheers:

ShadedNine
12-01-2005, 07:13 PM
You'll need one of these, or something like it:
http://www.startech.com/ststore/itemdetail.cfm?ProductID=ST122&mt=Z

NascarZiNg
12-02-2005, 12:48 AM
You'll need one of these, or something like it:
http://www.startech.com/ststore/itemdetail.cfm?ProductID=ST122&mt=Z

Nice!

Im D Milkman
12-02-2005, 01:31 PM
That will only work for VGA, not like Component or Composite.

Kyle Static
12-02-2005, 05:25 PM
360 can do dual screen display? I wasn't aware of that feature.

ShadedNine
12-02-2005, 07:32 PM
It won't do dual screen like a PC can, with a stretched image or desktop, but you can split the signal and run the same picture to multiple displays.

If you need a splitter for Component...you'll find it's cheaper to just buy the VGA xbox adapter instead. Unless of course your display devices only take component...there are splitters out there for it, but they're rare, and thus expensive.